SAMMABROTTSPARTIET



fredag 16 maj 2008

Nu går ingen hund säker i Småland





Min väna lilla Fialotta mötte en Tysk Jaktterrier. Sen gick det ta mig fan som det gick. Under flera minuter var det så fint att se min lilla vovsing bli uppvaktad av tysken som till vardags användes som grishund. Med grishund menas här vildsvin. Ägaren till den trevliga grishunden ansåg efter tumultet att Fialotta borde utbildas till grishund eftersom hon hade ett gott gry i sig trots hennes väna uppenbarelse. Själv ansåg jag att vildsvin var för mesigt. Kan hon ge sig på en Tysk Jaktterrier utan bedövning så kan hon lika bra få börja med järv så att man kan hyra ut henne till de renägande lapparna där uppe bland fjällen.

Läs även andra bloggares åsikter om:
, , , , ,

5 kommentarer:

Anonym sa...

Tyska Jaktterriers är inte o leka med , så man måste verkligen beundra Fialottas mod ;-)

Tack för tipset om värdet på Nelsons sida. Undrar om man kan få pengarna direkt i fickan. Det skulle sitta fint! ;-)

Anonym sa...

Ja hon är allt tuff din FiaLotta,
Våran Foxterrier Scooby som är fyra månader har haft fullt sjå med att freda sig emot alla elaka katter här på gården men har nu lyckats med att sätta de flesta elakingarna på plats.
Det är bara gårdsskräcken Julia en riktig skönhet föresten som smyger sig på scooby när han inte minst anar det. ha det så gött önskar kyrktornväktaren Maria.

Holmliden 109 sa...

Hejsan fialotta!
Det var ju inga jaktterriers på bilderna... det är hovavart valpar som är 4 veckor gamla... ursöta :D

Wolfman sa...

Jo, men det vet ju alla hundkännare att en Foxterrier inte är att leka med - för foxarna alltså. Undrar däremot om de fick möjligheten att uppgraderas till Wolfterrier. Då skulle till och med en varg kanske sänka svansen en aning.

Hobstig sa...

När Gud skapade terrierhundarna gjorde han dem små, för säkerhets skull. Någon hörsamhet från människorna märktes inte av. Sug på de tre orden: Pit Bull Terrier :-)