SAMMABROTTSPARTIET



onsdag 2 juli 2008

Nu är sötebrödsdagarna tillända för Fia



Tills nu har Fialotta bara umgåtts med stora hundar som min förra hund Maia tidigare hade fostrat. Nu har Fia träffat sin egen kavaljer som inte låter sig hunsas av en liten fjuttig fröken foxterrier. Igår blev Fia fostrad av den amerikanska bulldoggen Bailey. Nu har den riktigt hårda skolan börjat för Fialotta. Samma skola som gjorde Maia till den bitch hon var.






Baileys husse och matte blev helt livrädda när det hände. Om inte jag funnits på plats vet man inte vad som kunde ha hänt. Jag var tvungen att säga till dem att sluta larva sig och gå från stället för uppfostran. Jag påpekade för dem, att om de här två turturduvor till hundar framledes skall kunna umgås och vara sams, tills döden skiljer dem åt, så måste hundarna tillåtas att själva reda ut sin inbördes rang på hundars vis!

Läs vad andra bloggar anser om hur hundar skall fostras:
, , , , , ,

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ja, Fialotta verkar inte vara att leka med ;-) Klarar hon av både tyska jakterriers och bulldoggar till kavaljerer så hade säkerligen inte borderterriern Nelson varit några bekymmer för henne. Han brukar charma de flesta damer - men doftar de för mycket o gott så kan han inte kontrollera känslorna. Då brukar det gå ganska vilt till! / passar på att önska Fialotta med husse en skön sommar

Max Hobstig sa...

Fialotta med husse önskar Nelson med matte detsamma :-)